Onderhoud en Reparatie

Reparatie & Onderhuod

Onze werkplaats is uitgebreider dan de meeste werkplaatsen, omdat er steeds meer onderdelen niet verkrijgbaar zijn of onderdelen aangepast moeten worden, of omdat u als klant het graag iets anders wil dan standaard. 
Daarom staat er bijvoorbeeld een frees- en draaibank. Wij kunnen ook RVS en aluminium lassen. Krukassen persen, lichter maken, richten en balanceren.
Het ombouwen van de koningsasser-twins krukassen naar glijlagers is één van onze specialiteiten. Tevens is het mogelijk om bij ons uw droge koppeling aan te passen naar anti rammel/anti-scream.

Reparatie & Onderhoud

Wilt u kijken hoever we zijn met uw motorfiets geen probleem.
Onder het genot van een vers bakje koffie kunt u rustig rond kijken in onze werkplaats. 
Wij geven 24.000 km garantie op onze klepstel beurten van de 4 kleps Ducati en 36.000 km op Multistrada 1200, Diavel en Monster 1200, mits deze goed zijn afgesteld wat betreft injectie. Bij 2 kleps is de interval afhankelijk van bouwjaar en type.

Reparatie & Onderhuod

Mochten er tijdens de reparatie grote gebreken gevonden worden, wordt er contact met u opgenomen over hoe dit op te lossen.
Van iedere motor wordt een historie bijgehouden, zodat wij weten welk onderhoud voor uw motor bij de volgende beurt noodzakelijk is.

Reperatie & Onderhoud